Arama sonuçları

4 kentte depremden 49 gün sonra ‘kademeli eğitim’ başladı

4 kentte depremden 49 gün sonra ‘kademeli eğitim’ başladı

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerinin üzerinden 49 gün geçtikten sonra Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ın bazı ilçelerinde eğitim-öğretim kademeli olarak başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sağlam raporu olan okullarda eğitimin başlayacağını duyurmuştu.

Adıyaman’daki 5 ilçede ders zili yeniden çaldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın, 27 Mart'ta eğitimin kademeli olarak başlamasına karar verdiği Kahta, Gerger, Sincik, Samsat ve Çelikhan ilçelerinde depremin ardından ilk ders zili çaldı. 3 bin 101 öğrencinin kaydının bulunduğu Andırın ilçesindeki okullarda tadilat ve onarım çalışmalarının tamamlanması sonrasında öğrenciler eğitime başladı.

49 GÜN SONRA DERS ZİLİ ÇALDI

Malatya'da 8 ilçede öğrenciler ders başı yaptı. Malatya'nın bazı ilçelerindeki 141 okulda 12 bin 309 öğrenci için 49 gün sonra ders zili çaldı.

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde öğrenciler 49 gün sonra dersbaşı yaptı. Kahramanmaraş'ın 9 ilçesinde eğitim ve öğretimin başlama tarihinin valilik tarafından açıklanacağı öğrenildi.

Hatay'da eğitim öğretim 7 ilçede Reyhanlı, Arsuz, Dörtyol, Erzin, Payas, Altınözü ve Yayladağı ilçelerinde 296 okulda yeniden başladı.

27-03-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş