Arama sonuçları

Akademik yıl açılışı bu yıl da Külliye’de

Akademik yıl açılışı bu yıl da Külliye’de

Akademik yıl açılışı bu yıl da Külliye’de. 2020-2021 akademik yıl açılışı bu yıl da Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nin, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yarın gerçekleştirileceğini duyurdu. 

AKADEMİK YIL AÇILIŞI BU YIL DA KÜLLİYE’DE

YÖK'ten yapılan açıklamaya göre Toplu Akademik Yıl Açılış Töreni yarın saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanının yanı sıra bakanlar, YÖK üyeleri, ilgili kurum başkanları, büyükelçiler, bütün üniversite rektörleri ile YÖK 100/2000 Doktora Projesi kapsamında ülke için öncelikli alanlarda doktora eğitimi gören öğrenciler katılacak.   

Törenin son bölümünde, YÖK tarafından her yıl bireysel ve kurumsal olmak üzere iki kategoride dağıtılan YÖK 2020 Üstün Başarı Ödülleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ödülleri almaya hak kazanan akademisyenlere ve yükseköğretim kurumlarına verilecek.

İlk kez 2016-2017 akademik yıl açılışı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması ile yapılmıştı.

14-10-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş