Arama sonuçları

Akdeniz Üniversitesi, özel eğitim öğrencilerini ağırladı

Akdeniz Üniversitesi, özel eğitim öğrencilerini ağırladı

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri, düzenlenen etkinlikte özel eğitim kurumu öğrencileriyle bir araya gelerek eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Dünya Engelliler Haftası kapsamında Dr. Günseli-Dr. Bülent Akınsal Özel Eğitim Ortaokulu öğrencilerine yönelik farkındalık etkinlikleri gerçekleştirildi.

ÖZEL ÇOCUKLAR AĞIRLANDI

Güzel Sanatlar Fakültesi'ndeki heykel bölümünde taş, metal ve ahşap, seramik, resim ve müzik atölyelerindeki derslere konuk olan özel öğrenciler, Spor Bilimleri Fakültesindeki eğitsel oyunlar sonrasında voleybol maçı yaptı.

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Topluluğu da ziyarette örnek bir etkinliğe imza attı.

Akademik danışman Doç. Dr. Adem Arman önderliğindeki etkinlikte, Gastronomi Topluluğu üyesi üniversite öğrencileri, Kepez Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerine pizza ve pide yapımeğitimi verdi. Özel öğrenciler hem hamur yoğurmayı öğrendi, hem de eğlenceli vakit geçirdi.

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Adile Emel Sardohan Yıldırım, özel gereksinimli öğrencilerle etkinlikler yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

16-05-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş