Arama sonuçları

Arı Okulları 4’ncü kez Türkiye şampiyonu

Arı Okulları 4’ncü kez Türkiye şampiyonu

Özel Arı Okulları basketboldaki ulusal başarısını yineleyerek Türkiye şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Siyah-sarılı takım “2021-2022 Okullar Arası Yıldız Kız Basketbol Müsabakaları Türkiye Finalleri” sonunda Türkiye kupasına “Arı” adını bir kez daha yazdırdı.

Afyon’da düzenlenen finallerde tüm rakiplerini yenerek namağlup finale uzanan siyah-sarılı ekip, finalde KKTC Levent Koleji ile karşılaştı. Finalde rakibini 50-48’lik skorla yenen son 3 okullar arası turnuvanın Türkiye şampiyonu, pandeminin ardından bu eğitim öğretim yılında yeniden düzenlenen turnuvada 4. kez Türkiye şampiyonluğu kupasını başkente getirdi.

MİLLİ TAKIMA SPORCU KATKISI

Arı Okulları başarılı basketbolcuları ile Türkiye şampiyonluklarına bir yenisini daha eklerken milli takıma da oyuncu yetiştirmeyi sürdürüyor. Şampiyonluğa ulaşan ekipten Naz Secerlioğlu, U15-Milli Takıma çağırılan genç yetenekler arasında yer alıyor.

“BAŞARI GELENEĞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Final maçının ardından konuşan Özel Arı Okulları Spor Etkinlikleri Koordinatörü Tuncay Elkoca, şunları dile getirdi: “Yıldız Kız Basketbol Takımımız ile ulaştığımız şampiyonluklarla Türkiye’de düzenlenen ulusal turnuvalarda önemli bir yer edindik. Disiplini ve kazanma arzusuyla örnek bir öğrenci topluluğuna rehberlik etmenin ve başarı geleneğimizi sürdürmenin gururunu yaşıyoruz. Ayrıca, okul sporlarına destek veren Kurucumuz Sıtkı Alp’e, Genel Müdür Yardımcılarımız Dr. Seva Demiröz ve Seda Tarman ile Çankaya Üniversitesi Spor Kulübüne öğrencilerimize bulundukları önemli katkılar ve sundukları geniş sportif olanaklar için teşekkür ediyorum.”

 

 

 

28-05-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş