Arama sonuçları

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarına atama ile görevden alma kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hatay İl Müdürü Ali Sandıkçı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Fuat Kantarcı görevden alındı.

ATAMALAR YAPILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda açık bulunan Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığı'na Mustafa Sencer Kiremitçi, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'nda açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığı'na Eşref Başkan atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Taner Dursun, Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne de Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu getirildi.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'ne Hüseyin İnceöz, Genel Müdür Yardımcılığı'na İbrahim Söyler, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü'ne ise Mustafa Mahir Ülgü'nün atamaları yapıldı.

20-04-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş