Arama sonuçları

Atatürk Yüksek Kurumu deprem bölgesindeki akademisyenlere proje desteği verecek

Atatürk Yüksek Kurumu deprem bölgesindeki akademisyenlere proje desteği verecek

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, deprem bölgesindeki üniversitelerin sosyal bilimler alanlarında görev yapan akademisyen ve araştırmacılara özel proje desteği, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine de burs verecek. Proje ile Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen 11 ildeki üniversitelerin insan kaynağının bölgede kalmasına katkı sunulması amaçlanıyor.

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özgen, "Deprem Bölgesindeki Araştırmacılar İçin Proje Özel Çağrısı"na ilişkin detayları AA muhabirine anlattı.

MÜRACAATLAR 31 MART-31 ARALIK ARASINDA

Proje ilanına, deprem bölgesindeki üniversitelerde görev yapan öğretim üyelerinin müracaat edebileceğini belirten Özgen, yine bu bölgelerde eğitim gören yüksek lisans ve doktora öğrencilerine de burs imkanı vereceklerini söyledi.

Müracaatların 31 Mart-31 Aralık arasında devam edeceğini ve herhangi bir kontenjan sınırının bulunmadığını bildiren Özgen, mevzuata uygun olarak gelen projelerin tamamına destek vermeyi düşündüklerini bildirdi.

29-03-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş