Arama sonuçları

Bağcılar'daki 'Aile Okulu'na ailelerden yoğun ilgi

Bağcılar'daki 'Aile Okulu'na ailelerden yoğun ilgi

Bağcılar Belediyesi'nce düzenlenen ve kursiyerlerin kişisel gelişimlerini desteklemeyi hedefleyen "Aile Okulu Projesi", kursiyerin katılımıyla 4. ayını geride bıraktı.

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, kursiyerlerin hem aile içi bağlarını kuvvetlendirmek hem de kendileri ve çevreleri ile ilgili sorunlarını çözmek amacıyla başlatılan "Aile Okulu"nun 4'ncü ayını doldurduğu belirtildi.

UYGULAMALI SEMİNERLER

Ekim ayından itibaren her hafta sonu Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda, psikologlar ve uzman terapistler eşliğinde uygulamalı seminerler yapıldığı aktarılan açıklamada, eğitimlere 18-60 yaş arası gönüllülerin katıldığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen uzman klinik psikolog Selçuk Tokaç, katılımcıların kendi iç dünyalarına temas edecek konulara karşı ilgilerinin yüksek olduğunu belirtti.

İnsanların artık kendi hayatları, çocuklukları ve ilişkilerine temas edecek konuları öğrenmek istediğini aktaran Tokaç, "Aile Okulu"nu ilçeye kazandıran Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'e teşekkür etti.

Aile Okulu, Bağcılar Belediyesi bünyesinde 5 ay daha sürecek.

30-01-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş