Arama sonuçları

Bahçeli: Uzaktan eğitime karşı çıkanlar sorumsuz ve hastalıklı ruhlardır

Bahçeli: Uzaktan eğitime karşı çıkanlar sorumsuz ve hastalıklı ruhlardır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılmasının en doğru ve en sağlıklı yol olduğunu belirterek, "Kaldı ki beklentimiz ve çağrımız da budur" dedi.

TÜRK MİLLETİ UNUTMAYACAK

Siyasi sorumluluk taşımalarına rağmen kutuplaşmanın ekmeğine yağ sürenlerin olduğunu belirten Bahçeli, "Tek adam sistemi kurumları boşaltmış. Devlet aklı kalmamış" sözlerinin, "Gelin beni de tutuklayın" diklenmelerinin, Türk milleti tarafından unutulmayacağını dile getirdi.

"Bu millete 'yağma ve talan toplumu' diyen köşe yazarlarını ise asla affetmeyeceğiz" ifadelerini kullanan Bahçeli, şöyle dedi: "Malzemeden çalan hırsız müteahhitler, kurallara uymayan mühendisler, onları gerektiği gibi denetlemeyenler, imar rantından gözü dönen insanlık müsveddeleri mutlaka ama mutlaka hesap verecektir. Yaşadığımız acıları daha da içinden çıkılmaz hale getirmek için pusuya yatanları görüyoruz, bunların topunu Allah'a ve milletimize havale ediyoruz."

Bahçeli, muhalefetin "hayır" demesine rağmen depremin etkilediği 10 ilde OHAL kararı alındığını söyledi. Bahçeli, üniversitelerin 3 aylık süre zarfında uzaktan eğitimine sıcak baktıklarını; devletin, yurt, misafirhane, kamp, sosyal tesislerinde barınma ihtiyaçlarının kısmen de olsa karşılanacağına inandıklarını vurguladı. Bahçeli, "Bu konuda salgın döneminden deneyim sahibi olduğumuzun da farkındayız. Türkiye yıkılmışken hala uzaktan eğitime koro halinde karşı çıkanlar sorumsuz ve hastalıklı ruhlardır."

14-02-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş