Arama sonuçları

Bakan Özer: Her zaman öğretmenlerin yanında olacağız

Bakan Özer: Her zaman öğretmenlerin yanında olacağız

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul'daki öğretmenevi ve yurtlarda misafir edilen depremzede öğretmenlerle deprem bölgesinden İstanbul'a atanan öğretmen ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.

Bakanlık açıklamasına göre, Beykoz Sabancı Öğretmenevinde gerçekleşen iftar programında konuşan Özer, 6 Şubat'taki depremler sonrası tüm ülkenin çok büyük bir acı yaşadığını, durumu anlatmakta kelimelerin yetersiz kaldığını belirtti.

DEPREME YAKALANDI

Kendisinin de ikinci depreme Malatya'da yakalandığını kaydeden Özer, şöyle dedi; "Sahayı biliyorum, gerçekten çok zordu ama Bakanlık ve özellikle öğretmenlerimiz bu sürecin kahramanları oldu. İlk günden itibaren sahaya giderek öncelikle vatandaşlarımızın derdiyle hemhal olarak arama kurtarma çalışmalarında, yemek ve ekmek üretiminde, barınacak yerlerin kullanıma açılmasında, gelen yardımların tasnifinde, dağıtımında gece gündüz demeden çalıştılar. Tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum."

ÖĞRETMENLER BÜYÜK GAYRETTE

Özer, afet bölgesinde hala çok sayıda öğretmen bulunduğunu ve öğretmenlerin şehirler tekrar ayağa kalkana kadar görevde olmak için büyük gayret sarf ettiğini bildirdi.

Özer, süreç normalleşene kadar tüm imkanları seferber ederek her zaman öğretmenlerin yanında olacaklarını vurguladı.

Programa, Bakan Özer'in eşi Nebahat Özer ile İstanbul Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı da katıldı.

06-04-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş