Arama sonuçları

Bakan Özer, milletvekili adayı gösterildiği Ordu'da: Kırmadan dökmeden yeni bir yolculuk

Bakan Özer, milletvekili adayı gösterildiği Ordu'da: Kırmadan dökmeden yeni bir yolculuk

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Birlik beraberlik içerisinde Ordu'muzu çok daha güçlü hale getirmek için kırmadan, dökmeden gönül yaparak yeni bir yolculuğa çıkıyoruz" dedi.

Ordu'dan AK Parti Milletvekili Adayı olan Özer, partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Özer, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, son 20 yılda AK Parti iktidarlarında Türkiye'de gerçekten çok önemli dönüşüm sağlandığını söyledi.

Özer, bu süreçte mevcut milletvekillerinin, Ordu'nun Ankara'da her alanda hizmetten daha fazla yararlanabilmesi için çok önemli katkılar verdiğinin altını çizerek, kendilerine minnettar olduğunu ifade etti.

"ODAK NOKTAMIZ ORDU'YA HİZMET ETMEK"

Şimdi yeni bir yolculuğa başladıklarına işaret eden Bakan Özer, şöyle dedi: "Seçim süreci başladı. Birlik beraberlik içerisinde Ordu'muzu çok daha güçlü hale getirmek için kırmadan, dökmeden gönül yaparak yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Yeni arkadaşlarımızın her birinin kendine has birikimi, deneyimleri ve müktesebatı var. Odak noktamız Ordu'ya hizmet etmek. Ben Milli Eğitim Bakanı olarak zaten sadece Ordu değil, ülkemizin her şehrine hizmet etmekten büyük onur duydum. Ülkemizdekieğitimdeki kalkınmışlığı ve güçlenmesini sağlamak için tüm ekibimizle sadece Ordu'da değil tüm illerimizde büyük çaba sarf ettik."

"TEK DERDİMİZ ORDU'MUZUN ÇOK DAHA GÜÇLÜ HALE GELMESİ"

Özer, Ordu'yu mevcut durumundan çok daha ileri noktaya taşımak için çaba sarf edeceklerini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi Ordu benim yeni bir şehrim olarak tüm arkadaşlarımızla birlikte, mevcut milletvekillerimiz, yeni milletvekili adaylarımızla birlikte ama en önemlisi birlik beraberlik içerisinde Türkiye Yüzyılı'nı inşa edebilmek için Ordu'yu mevcut durumundan çok daha ileri noktalara taşımak için el birliği içinde çaba sarf edeceğiz. Bu günler tartışma günleri değil. Bu günler küçük ayrılıkları büyük noktalara taşıma günü değil. Bu günler Ordu'nun kazanması için birlik ve beraberlik günleri. Ben inanıyorum ki hem yeni il başkanımız hem mevcut milletvekillerimiz hem de yeni adaylarımız el ele vereceğiz, Ordu'muzun sorunlarının çözüm noktasını çok daha güçlü hızla çözmekle ilgili her türlü imkanı Ordu'muza kavuşturacağız. Tek derdimiz Ordu'muzun çok daha güçlü hale gelmesi. Eğitimde, sağlıkta, ekonomide, organize sanayi bölgelerinde, altyapı gibi her alanda gerçekten Karadeniz'in bir incisi Ordu'da vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız."

Bakan Özer, açıklamasının ardından parti teşkilatı ile basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

13-04-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş