Arama sonuçları

Bakan Özer: Şu anda 857 bin derslik var

Bakan Özer: Şu anda 857 bin derslik var

Ordu'dan AK Parti milletvekili adayı olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer,  Akkuş Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışında, son 20 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkenin her tarafının hizmete eriştiğini söyledi.

Özer, 2000'lerin başında eğitim alanında 300 bin derslik olduğunu belirterek, "Şu anda 857 bin derslik var. Cumhuriyet tarihinde ilk kez çocuklarımız eğitime erişebilir oldu. Eğitimden hakkını kim sayesinde aldı? Sayın Cumhurbaşkanı'mız sayesinde aldı" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI'NA ÖVGÜLER

Daha önce hastane koridorlarında eziyet çekildiğini ifade eden Özer, şöyle devam etti: "Şu anda Türkiye sağlık alanında Kıta Avrupası'ndan bile daha iyi hizmet verebilir duruma geldi. Peki kim verdi hakkını? Sayın Cumhurbaşkanı'mız verdi. Marmaray ve üçüncü köprüleri kimin engellemeye çalıştığı" sorusunu yönelterek, "AK Parti yapmaya çalıştı, onlar mahkemelere götürdüler. Peki bu hakkı kim verdi? Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 20 yılda verildi."

İlçeye kazandırılmak üzere anaokulunu da yatırıma aldıklarını belirten Özer, "Yine Akpınar Mahallesi'nde Çok Programlı Anadolu Lisesi belediye binasında devam ediyormuş. Orayı da iptal ediyoruz. Artık yeni bir Çok Programlı Anadolu Lisesi yapacağız. 150 kişilik öğrenci yurdunu ilçemize kazandıracağız" diye konuştu.

Özer, Akkuş'a 50 yatak kapasiteli öğretmenevi yapılacağını, da kaydetti.

01-05-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş