Arama sonuçları

Boğaziçili akademisyenlerden Melih Bulu protestosu

Boğaziçili akademisyenlerden Melih Bulu protestosu

Boğaziçili akademisyenlerden Melih Bulu protestosu. AKP'de birçok görevler üstlenen ve İstanbul 1'inci Bölge'den milletvekili aday adayı olan Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne atanmasına yönelik tepkiler devam ediyor.

Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Melih Bulu’yu protesto eden Boğaziçi Üniversitesi’nden akademisyenler, rektör devir- teslim törenine de tepki göstererek Rektörlük binasına arkalarını döndüler.

BOĞAZİÇİLİ AKADEMİSYENLERDEN MELİH BULU PROTESTOSU

Melih Bulu'nun Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasının ardından öğrenciler, dün  protesto düzenlemiş, polis ise öğrencilerin okula girişine, kapıya kelepçe takarak engel olmuştu.

EV BASKINIYLA GÖZALTI

Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin, eski AKP Milletvekili Adayı Melih Bulu'nun okullarına rektör atanmasını protesto etmesiyle ilişkili olarak 17 kişi bu sabah ev baskınlarıyla gözaltına alınmıştı. Eyleme katılan 11 kişinin de arandığı öğrenilmişti. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ise gözaltına alınanların 15'inin 'öğrenci olmadığını' ileri sürmüştü. Çataklı ayrıca, eylem sırasında polislere yönelik olarak atılan sloganları da 'hadsiz' şeklinde nitelendirmişti.

05-01-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş