Arama sonuçları

Eğitim ile sınıf atlama dönemi bitti

Eğitim ile sınıf atlama dönemi bitti

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, "Bizim zamanımızda olduğu gibi eğitim ile sınıf atlama dönemi bitti, dolayısıyla Cumhuriyet bitti" dedi.

Bekaroğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bütçesinin görüşüldüğünü anımsatarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın "tetikçi" olduğunu savundu.

BİLİM İNSANLARINI ZİYARET

Varank'ın bütçe sunumunda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretleri için "New York'a, Londra'ya hamburger yemeye gitmeye gerek yok" dediğini aktaran Bekaroğlu, Kılıçdaroğlu ile alay ettiklerini öne sürdü.

Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye'den giden bilim insanlarını ziyaret etmek için yurt dışına çıktığını ifade eden Bekaroğlu, şöyle dedi:

"Cumhuriyet; her çocuğun eşit eğitim alabilmesi, eğitimde fırsat eşitliğidir. Kılıçdaroğlu, bunun için gitti. Artık bizim zamanımızda olduğu gibi eğitim ile sınıf atlama dönemi bitti, dolayısıyla Cumhuriyet bitti. Bu çocukların okuması, diğerleriyle yarışması mümkün değildir."

24-11-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş