Arama sonuçları

Formalarını giydiler, aşı bekliyorlar

Formalarını giydiler, aşı bekliyorlar

Anadolu Eğitim Sendikası Başkanı Mehmet Alper Öğretici, “Formamızı giydik, aşıyı bekliyoruz” sloganıyla bir tepki kampanyası başlattı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Öğretici şöyle konuştu: “Öğretmenlerin ancak yüzde 10’u aşı olabilmiş iken, her geçen gün virüse yakalanan ve bu nedenle hayatını kaybeden meslektaşlarımızın sayısı artarken seyircisiz stadyumlarda futbol oynayan futbolcuların öncelikli aşılanmasını doğru bulmuyoruz.”

ÖĞRETMENLER AŞI BEKLİYOR

Öğretici, kendisi de Beşiktaş formasıyla bir fotoğrafını yayınlayarak, şöyle dedi: “Öğretmenleri okullarına formayla gitmeye davet ediyoruz. Öğretmenler olarak aşılanabilmek için futbolcu forması mı giymemiz gerekiyor? Öncelikli olduğu söylenilen öğretmenlerin aşılama işlemlerinin hızlandırılması, önceliğimizin eğitim olması için buradan tekrar çağrıda bulunuyoruz; çocuklarımızın eğitimi, öğretmenlerimiz önceliğimizdir. Virüse yakalanan meslektaşlarımızın, karantinaya alınan sınıfların-okulların sayısının sürekli arttığı; çocuklarımızın uzaktan eğitime geçmek zorunda kaldığı şu dönemde öğretmenlerimiz forma giyerek dikkat çekmek ve aşılama işlemlerinin hızlandırılmasını istiyor.”

13-04-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş