Arama sonuçları

Gece yarısı öğrencilere ‘yurtları boşaltın’ dediler

Gece yarısı öğrencilere ‘yurtları boşaltın’ dediler

Gece yarısı öğrencilere ‘yurtları boşaltın’ dediler. Ankara ve Konya’da 5 öğrenci yurdu karantina merkezi yapıldı. Ancak yurtlarda kalan öğrenciler gece yarısı karantina merkezi olduğu gerekçesiyle yurtlardan çıkarıldı.

Suudi Arabistan’dan umre ziyaretinden dönenler 2 haftalık karantinaya KYK yurtlarında alınıyor. Ankara ve Konya’da 5 KYK yurdu karantina merkezi olarak umreden dönenlere açıldı.

GECE YARISI ÖĞRENCİLERE 'YURTLARI BOŞALTIN' DEDİLER

Ancak yurtlarda öğrenciler de vardı. Gece yarısı anons yapılarak öğrencilerin yurtları boşaltmaları istendi. Öğrenciler ise ellerinde valizleri yurtları boşaltarak, yolda kaldı.

Bu durum ise sosyal medyada büyük tepti çekti. Öğrenciler tepkilerini şöyle dile getirdi:

“Yurtlarımızın karantina bölgesi olduğundan, olacağından haberimiz yoktu. Gece yarısı bize odaları boşaltın dediler. Apar topar çıktık. Bazı arkadaşlar yurtta olmadığı için içeride kıyafetleri, bilgisayarları kaldı. Birçok arkadaşımız otogar ve havalimanlarına koştu.”

YURTLARA YERLEŞENLER: AHIR BURASI

Bu arada Ankara’da Gölbaşı’ndaki yurtlarda karantinaya alınanlar ise yurtların temiz olmadığını söyleyerek, tepki gösterdi. Bu kişiler yurtları “ahır” olarak nitelendirerek, “Burada bizi hasta edecekler. Bizi apar topar getirdiler. İçeride zerre kadar temizlik yok. Hemşire ve doktor yok” dedi. Bu yorumlara da tepki geldi ve “ahır” olarak nitelendirilen o yurtlarda öğrencilerin yaşadıkları belirtildi.

 

15-03-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş