Arama sonuçları

Geleceğin aşçıları Sodexo ve üniversite işbirliğinde yetiştirilecek

Geleceğin aşçıları Sodexo ve üniversite işbirliğinde yetiştirilecek

Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) arasında imzalanan iş birliği kapsamında Sapanca Meslek Yüksekokulu bünyesinde aşçılık atölyesi açıldı.

Protokol, Sodexo Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Zeytinoğlu ve SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık tarafından imzalandı.

Zeytinoğlu, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, şu anda 6'ncı okula destek olduklarını belirterek, şöyle dedi: "Türkiye'de iki misyonumuz var; sektörümüzdeki çalışan arkadaşlarımızın daha eğitimli olması ve kadın erkek eşitliği. Türkiye'de kadının ne kadar değerli olduğunu ve eğitimi ne kadar çok hak ettiğini iyi biliyoruz. Şirketimizde de bu bayrağı hep taşıyoruz."

"ÖĞRENCİLERİN ARKASINDAYIZ"

Şimdiye kadar 4 meslek lisesi ve bir özel okula destek olduklarını anlatan Zeytinoğlu, şunları kaydetti:

"İlk defa meslek yüksekokuluna geldik, keyifliyiz. Bütün öğrencilerimize buradan sesleniyorum, ekibimizle arkanızdayız. Alacağınız eğitimler, ilerideki stajlar... Soru işaretiniz olduğu, iş aradığınız zaman, biz her zaman arkanızdayız. Biz ulaşılabiliriz. Sorularınız, yardım isteklerinizde her zaman varız. Yeter ki siz burada aldığınız çok iyi eğitimi sahada daha ileriye götürün. 2016 yılından bu yana devam eden projemiz kapsamında İstanbul, İzmir ve Bursa'da toplam 5 okula 'Gelecek Atölyeleri' kurduk.

 

YETİŞMİŞ İNSANLARIN NİTELİĞİ ÖNEMLİ

Rektör Prof. Dr. Sarıbıyık, SUBÜ'nün, bilgiyi beceriyle bütünleştiren üniversite mottosuyla hareket ettiğini, öğrencileri bir dönem tam zamanlı iş yerlerine gönderdiklerini aktardı.Sarıbıyık, "Hedefimiz, nitelikli insan yetiştirebilmek " dedi.

17-12-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş