Arama sonuçları

Genç Erkekler’de başarı Arı’nın oldu

Genç Erkekler’de başarı Arı’nın oldu

Özel Arı Okulları’nın başarılı sporcu öğrencileri, “2022-2023 Okullar Arası Genç Erkek Basketbol İl Birinciliği Finalleri”nde yenilgisiz Ankara’nın zirvesinde yer aldı. Okullararası il müsabakalarında birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşan ve yoğun fikstürde aldığı farklı galibiyetlerle yenilgisiz finale koşan siyah sarılı takım; finalde Özel Çankaya Bahçeşehir 50.Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri ile şampiyonluk maçına çıktı.

Özel Arı Anadolu Lisesi ve Özel Arı Fen Lisesi Genç Erkek Basketbol Takımı, Özel Çankaya Bahçeşehir 50.Yıl Anadolu Lisesini 105-72 skoruyla yenerek Ankara şampiyonu oldu.

ARILILAR TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE 

Ankara finallerinin ardından şampiyonluk gururu yaşayan Arı Okullarının genç erkek basketbol takımı ile birlikte Ankara ikinciliği yaşayan genç kız basketbol takımı, Türkiye yarı finallerine şimdiden adını yazdırdı.

Kazanılan başarının alt yapıdaki planlı ve disiplinli çalışmaların ürünü olduğunu ifade eden Özel Arı Okulları Spor Koordinatörü Tuncay Elkoca, şöyle dedi: “Özel Arı Okulları olarak akademik başarı ile birlikte erken yaşlarda kazandırılan sportif becerilere oldukça önem veriyoruz. Alt yapıdaki çalışmalarıyla her geçen yıl gelişen ve üstüne katarak güçlenen sporcu öğrencilerimizi kutluyorum. Bizlere bu olanağı sağlayan başka Kurucumuz Sıtkı Alp olmak üzere Genel Müdür Yardımcılarımız Dr. Seva Demiröz ve Seda Tarman ile Çankaya Üniversitesi Spor Okullarının değerli yönetici ve antrenörlerine teşekkür ediyorum.” 

09-01-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş