Arama sonuçları

GittiGidiyor üniversiteli gençlere kariyer fırsatı sunacak

GittiGidiyor üniversiteli gençlere kariyer fırsatı sunacak

GittiGidiyor, yeni mezun ve üniversite son sınıf öğrencisi gençlere Genç Dönüşüm Akademisi ile kapsamlı bir eğitim programı sunuyor.

GittiGidiyor'dan yapılan açıklamaya göre Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) iş birliği ile hazırlanan programda, bilişim teknolojileri alanında geleceğin uzmanlarını yetiştirmek amaçlanıyor.

GENÇ MEZUNLAR İÇİN KARİYER FIRSATI

GittiGidiyor, yüzde 70’i kadın öğrencilerden oluşan Genç Dönüşüm Akademisi’nde 50’den fazla genci uzman olarak yetiştirerek istihdama kazandırmayı hedefliyor. Teknoloji, Pazarlama ve Kategori Yönetimi departmanlarında çalışan GittiGidiyor ekibinin tecrübe ve bilgilerini gençlere aktaracağı eğitim programı kapsamında, geleceğin iş alanlarını kapsayan altı farklı başlık altında eğitimler yer alıyor.

Teknik bilgilerin yanı sıra gençlere, profesyonel kariyer hayatlarında yol gösterecek ekip yönetimi, sunum teknikleri ve iletişim gibi eğitimler de verilecek.

"İKİ ÖZEL EĞİTİM PROGRAMI TASARLADIK"

GittiGidiyor İnsan ve Kültür Direktörü (Chief People and Culture Officer-CPCO) Murat Yüksel, gençlere yeni fırsatlar yaratmak için sorumluluk üstlendiklerini belirtti. Yüksel şöyle dedi: 

"Daha önce başlattığımız GittiGidiyor Teknoloji Akademisi’nde Yazılım Mühendisliği Eğitimi ve Yapay Zeka Eğitimi olmak üzere iki özel eğitim programı tasarlayarak gençlerin eğitimlerine destek olduk.

Yeni başlattığımız Genç Dönüşüm Akademisi’nde de genç arkadaşlarımıza eğitimler vererek, onları teknoloji alanında gelecekteki kariyerlerine hazırlamayı hedefliyoruz. GittiGidiyor çalışanlarından mesleki eğitim alma şansı yakalayacak olan gençlere alternatif bir yol açarak gelişimlerine destek olurken aynı zamanda kalifiye iş gücü yaratılmasına da katkı sunacağız.”

 

14-04-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş