Arama sonuçları

Güneş sistemini tartışan öğrenciler Azerbaycan yolcusu

Güneş sistemini tartışan öğrenciler Azerbaycan yolcusu

Güneş sistemiyle ilgili yaptıkları tartışma sosyal medyada gündem olan Konyalı gençler, TEKNOFEST'in bu yıl Azerbaycan'da düzenlenecek etkinliklerine katılacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Güneş sistemini tartışan gençlerle Konya'da bir araya geldi ve bilgilerini pekiştirmeleri için TEKNOFEST Azerbaycan ile Gökyüzü Gözlem Şenliği'nde onları misafir edeceklerini açıkladı.

GENÇLERLE BİRLİKTE YAPTI

Bakan Varank, Konya'da Kapsül Teknoloji Platformu'nun açılışını, sosyal medya davetine yanıt veren gençlerle birlikte yaptı.

Yozgat'a bilim merkezi kuracaklarını açıkladıklarında kendileriyle dalga geçildiğini ifade eden Varank, "Anadolu'nun her yanını bilim merkezleriyle donatacağız ve bütün gençlerimizin bilime, teknolojiye adapte olmasının önünü açmak istiyoruz" dedi.

"GENÇLER YOL ARKADAŞIMIZ"

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Kapsül Teknoloji Platformu Zindankale Yerleşkesi'nin açılışını gençlerle birlikte yapan Varank, daha sonra gençlerin sorularını yanıtladı.

Varank, gençleri, geleceğin Türkiye'sinin inşasında en büyük yol arkadaşları olarak gördüklerini belirterek, Bakanlık olarak gençlere yönelik yoğun programlar ve aktiviteler yaptıklarını söyledi.

25-04-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş