Arama sonuçları

Güral Porselen’den okul öncesi eğitime katkı

Güral Porselen’den okul öncesi eğitime katkı

Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çeken Güral Porselen, 3 bin metrekare kapalı alana 12 derslikli anaokulu yaptırma kararı aldı.  Nesrin Güral Anaokulu’nun protokolü imzalandı. Anaokulunun imza törenine Kütahya Valisi Ali Çelik, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, Nesrin Güral, Yönetim Kurulu Üyeleri Harika Güral ve Ali Güral ile İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit katıldı.

KADINLAR İSTİHDAM DIŞINDA KALMAMALI

Protokol imza töreninde konuşan Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral kadınların çalışma hayatına katılımının önemini vurguladı. Güral, şöyle dedi:

“Çalışmak ve üretmek isteyen kadınların yanındayız. Gürallar Grubuna ait olan Güral Porselen, Güral Vitrifiye, yeni açılacak olan Güral 29 Ekim Seramik fabrikalarına ve Güral Premier Otelleri’ne müracaat eden kadınların başvurularının  kriterleri karşılaması  halinde hemen işe alımları yapılacaktır. Gürallar Grup olarak gerek mevcut tesislerimizde gerek kısa zamanda faaliyete başlayacak olan fabrikamızda her kademede kadın istihdamını arttırmayı hedefliyoruz. Kadının istihdam ve sosyal hayat dışında kalması ülkemizin muazzam potansiyelini kullanması önünde büyük bir engeldir. Bu engeli aşmak için tüm tesislerimizde kadınlar ile çalışmayı, onlarla birlikte yola devam etmeyi tercih ediyoruz.’

 

 

21-09-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş