Arama sonuçları

Hayat 'normalleşiyor', öğrenciler nasıl korunacak?

Hayat 'normalleşiyor', öğrenciler nasıl korunacak?

Hayat ‘normalleşiyor’, öğrenciler nasıl korunacak? Normalleşme programı kapsamında 1 Haziran’dan itibaren okul öncesi eğitim kurumları açıldı. Özel öğretim kursları, kişisel gelişim kursları, sürücü kurslarında da yüzyüze eğitim başladı. 15 Haziran’da özel okullarda, 31 Ağustos’ta da resmi okullarda yüzyüze telafi eğitimi başlayacak. Okullarda eylül ayının ikinci haftası muhtemelen açılacak.

Bir de önümüzdeki iki önemli sınav var ki yaklaşık 5 milyon öğrenci bu sınavlara girecek. 20 Haziran’da Liseye Geçiş Sınavı (LGS), 27-28 Haziran’da da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)  var.

HAYAT 'NORMALLEŞİYOR', ÖĞRENCİLER NASIL KORUNACAK?

Aileler endişeli. Bu durum yeni bir dalgayı başlatır mı? 5 milyon öğrencinin katılacağı LGS ve YKS’de koronavirüsten korunmak için nelere dikkat etmeli? Okullar güvenli olacak mı? Çocuklar kendilerini nasıl koruyacak?  Ve ailelerin aklında onlarca soru!

İşte tüm bunları pervinkaplancom instagram yayınında 9 Haziran Salı günü saat 17.00'de Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bülent Karadağ ile konuşacağız.

Sizleri de sorularınızla bekleriz

08-06-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş