Arama sonuçları

İELEV’e ilk kadın başkan geldi

İELEV’e ilk kadın başkan geldi

İstanbul Erkek Liseliler Vakfı (İELEV) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ilk kez bir kadın seçildi. Dr. Seda Çelik Teker, Mütevelli Heyeti Olağan Toplantısı'nda yapılan seçimle yeni yönetim kurulu başkanı oldu. 2023-2025 dönemi için seçilen Teker, vakfın tarihindeki ilk kadın yönetim kurulu başkanı oldu. 

Teker’in başkanlık ettiği kurulda; Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Prof. Dr. Gökhan Uzgören, Genel Sekreter olarak ise Gediz Cürgül görev alacak. İELEV’in yeni yönetim kurulunda Muhasip Üye Volkan Kurt olurken; üyeler Can Eren, Serdar Sumay, İdil Şanal, Prof. Dr. Serhat Koloğlugil, Doç. Dr. Elif Posos Devrani, Zeynep Erverdi ve Hale Yılmaz Akçay oldu.

CUMHURBAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI OFİSİ’NDE

İstanbul Erkek Lisesi’nden sonra İTÜ Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Teker, üretim yönetimi alanında doktora yaptı. Profesyonel iş hayatına ilaç sektöründe başlayan ve farklı alanlarda yöneticilik yapan Teker, Türk-Alman Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev aldı.

Teker görevlendirme ile 2018 yılından bu yana Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinde “Projeler ve Bilişim Teknolojileri Daire Başkanı" olarak çalışmalarını sürdürüyor. 

Evli ve 1 çocuk annesi olan Teker, aynı zamanda Türkiye Yapay Zeka Stratejisi Çalışma Grubu Başkanı, Ticaret Bakanlığı ve TİM İnovasyon Yönetimi mentorluğu görevlerinde de çalışmalarına devam ediyor. 

31-05-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş