Arama sonuçları

İstanbul'da 23 Nisan coşkusu vardı

İstanbul'da 23 Nisan coşkusu vardı

İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Fatih Belediyesi'nce, Sümbülefendi Fatih Anne Çocuk Merkezi, Çukurbostan Parkı ve Yedikule Bahçe'de çocuk şenlikleri, Kasım Günani Kütüphanesi'nde ise Kütüphane Festivali düzenlendi.

Çocuklar halk oyunları oynadı, şiirler okundu. Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, ilçede çocukların daha mutlu, bilgili, zihnen, bedenen en iyi şekilde yetişmeleri için başta kütüphaneler olmak üzere anne-çocuk merkezleri, atölyeler ve spor salonlarının yapımına ağırlık verdiklerini belirtti.

ŞİŞLİ'DEKİ KUTLAMALAR

Şişli Belediyesince düzenlenen etkinliklerde çocuklar dolu dolu, keyifli saatler geçirdi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in de eşlik ettiği kutlama etkinlikleri, Mecidiyeköy Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Çocuklar, Şişli Belediyesi Halide Edip Adıvar ile 19 Mayıs Mehmet Emin Sungur Çocuk Gündüz Bakımevi öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

Şişli Belediye Başkanı Keskin, kendilerinin de 23 Nisan heyecanıyla büyüdüklerini belirterek "Şimdi sizlere bakınca, gözlerinizde o heyecanı görüyorum ve aynı çocuksu mutluluğu ben de sizlerle yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

23 Nisan kutlamalarında gün boyunca pek çok atölye ve etkinlik de yapıldı.

ATAŞEHİR'DE 23 NİSAN KUTLAMALARI ÇELENK SUNUMUYLA BAŞLADI

Ataşehir'de kutlama etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen resmi törenle başladı.

Törene, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçedeki yöneticiler, siyasi parti ve çeşitli STK'lerin temsilcileri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende Atatürk Anıtı'na çelenkler konuldu.

Ataşehir Belediyesinin çocuklar için hazırladığı etkinlikler Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleştirildi. 23 Nisan kutlamaları, şarkıcı Oğuzhan Koç'un konseriyle devam etti.

TUZLA'DA BAŞKANLIK KOLTUĞU HÜMA ERTAV'A EMANET EDİLDİ

23 Nisan, Tuzla'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı'nda iki gün süren festivalin açılışı yapılırken Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da başkanlık koltuğunu Bilgi Evi öğrencisi Hüma Ertav'a bıraktı.

Yazıcı, ''Türkiye ve dünyadaki çocukların 23 Nisan'ını kutluyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız" dedi.

Festivale Tuzlalı vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

23-04-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş