Arama sonuçları

İstanbul'da 3 öğrenci yurdu karantina merkezi oldu

İstanbul'da 3 öğrenci yurdu karantina merkezi oldu

İstanbul 3 öğrenci yurdu  karantina merkezi oldu. Dünya genelinde hızla yayılan koronavirüs sebebiyle Türkiye'de de tedbirler hayata geçiriliyor. Ankara ve Konya'dan sonra, bu sefer de İstanbul'da bazı öğrenci yurtları koronavirüs önlemleri kapsamında boşaltıldı.

2 bin 500 kişilik Kanuni Sultan Süleyman Erkek Öğrenci Yurdu, 3 bin 200 kişi kapasiteli Güngören’deki Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu ile Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı bin 200 kişi kapasiteli Florya Kız Öğrenci Yurdu karantina merkezi olarak seçildi. Duyuru yapılarak öğrencilerin yurtları boşaltmaları istendi. Yurdu’nun boşaltıldığı öğrenildi,

İSTANBUL'DA 3 ÖĞRENCİ YURDU KARANTİNA MERKEZİ OLDU

Öğrencilerin bir bölümü gece saatlerinde yurtlardan ayrıldı. Yurtlarda dezenfekte çalışmaları başlatıldı. Öğrencilerin bazıları ailelerinin yanına giderken, bazı öğrenciler başka yurtlara yönlendirildi.

ANKARA VE KONYA'DA 5 YURT

Ankara ve Konya'da da, umre ziyaretinden dönenler KYK öğrenci yurtlarına yerleştirildi. Öğrenciler gece yarısı kaldırılarak, yurtları boşaltmaları istendi. Bu tepki çekerken, öğrencilerin yerine yerleşenlerin yurtlar için "ahır" gibi yorumları ise büyük tepki çekti.

16-03-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş