Arama sonuçları

İstanbul'da 'Doğa ve Orman Okulu' protokolü imzalandı

İstanbul'da 'Doğa ve Orman Okulu' protokolü imzalandı

İstanbul'da, çocuklar ve gençlerin doğal alanlarda faaliyetlerde bulunmaları, kişisel, toplumsal ve teknik becerilerini açık havada geliştirmeleri amacıyla "Doğa ve Orman Okulu" protokolüne imza atıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, "Doğa ve Orman Okulu" protokol imza töreni Belgrad Ormanı Neşet Suyu Tabiat Parkı'nda gerçekleştirildi.

PROTOKOL İMZALANDI

Protokol, Bölge Müdürü Fahrettin Ulu, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, İstanbul Ticaret Üniversitesi rektör yardımcıları ve Yaban Hayatı Derneği arasında imzalandı.

Protokol kapsamında, Belgrad Ormanı Neşet Suyu Tabiat Parkı'nda öğrencilerin de katıldığı etkinlikte Doğa ve Orman Okulu'nun açılışı da yapıldı.

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim düzeyi yaş grubundaki öğrenciler, Doğa ve Orman Okulu eğitim ve etkinliklerine katılabilecek.

Proje kapsamında açılan Doğa ve Orman Okulu ile çocuklar ve gençlerin doğal alanlarda faaliyetlerde bulunmaları, kişisel, toplumsal ve teknik becerilerini açık havada geliştirmeleri hedefleniyor.

26-11-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş