Arama sonuçları

Kayseri'de 458 öğrenciye tablet desteği

Kayseri'de 458 öğrenciye tablet desteği

Kayseri'de 458 öğrenciye tablet desteği. Kayseri Ticaret Odası (KTO), Kayseri Sanayi Odası (KAYSO)  ve Kayseri Ticaret Borsası (KTB), iş birliğiyle alınan 458 tablet öğrencilere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu'na  teslim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen törende KTO Başkanı Ömer Gülsoy, KAYSO Mehmet Büyüksimitci, KTB Başkanı Recep Bağlamış ile İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu katıldı.

Törende konuşan Gülsoy, uzaktan eğitim sürecinde ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteğine katkı sağlamak için bu kampanyaya katıldıklarını belirtti.

Çocukların daha donanımlı yetişmesi için oda ve borsa olarak ellerinden geleni yapmaya, öğrencilere ve okullara imkanları doğrultusunda destek olmaya çalıştıklarını anlatan Gülsoy, "İnşallah bir an önce bu salgından kurtulup, 2021 yılında yüz yüze eğitime tekrar başlarız" dedi.

KAYSO Başkanı Büyüksimitci de bu oluşumun her yl öğrencilere kırtasiye yardımı yaptığını, içinden geçilen süreci göz önüne alarak öğrencilere bu sene tablet desteği sağladıklarını kaydetti.

KTB Başkanı Başlamış ise her sosyal projede olduğu gibi bu projede de yer almak adına gayret gösterdiklerini, öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

 İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu ise tabletlerin bu süreçte öğrencilerin adeta sınıfı olduğunu belirterek, tablet kampanyalarına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

26-12-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş