Arama sonuçları

LGS şampiyonu Efe: Düzenli çalıştım, kitap okudum

LGS şampiyonu Efe: Düzenli çalıştım, kitap okudum

LGS şampiyonu Efe: Düzenli çalıştım, kitap okudum. LGS’de tam yapan 181 öğrenciden biri de Efe Topaloğlu oldu. Efe kitap okuyarak ve düzenli çalışarak sınava hazırlandığını söyledi. 2020 Liseye Geçiş Sınavı’na (LGS) Edirne'de katılan ve tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan alan Efe Topaloğlu, kitap okuyarak başarıya ulaştığını söyledi.

Edirne Filiz Ortaokulu öğrencisi Topaloğlu, LGS sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı.

LGS ŞAMPİYONU EFE: DÜZENLİ ÇALIŞTIM, KİTAP OKUDUM

Efe,  başarısını düzenli çalışma ve kitap okumaya borçlu olduğunu söyledi. Ortaokula başladığında 5. ve 6. sınıfta sadece ödevlerini yaparak kitap okuduğunu belirten Efe şöyle dedi: "7. sınıftan itibaren test kitapları alarak çalışmaya başladım. 8. sınıfta da bu çalışmayı sürdürdüm. Günde ortalama 250-300 soru çözdüm.”

DOKTOR OLACAK

Efe, doktor olmak istediğini ifade etti. Planlı çalışmanın ve kendine inanmanın başarıda önemli rol oynadığını belirten Efe, "Süreyi ayarlamak da önemli. İlk başta kitap okumak sonrasında çok soru ve deneme çözerek süreyi ayarlayabiliyorsunuz. Türkiye birincisi olduğumu öğrendiğimde çok heyecanlandım" dedi.

Anne Aysun Topaloğlu da öğrencileri ve eğitim camiasını, salgın sürecinde bu sınava hazırlandıkları için tebrik etti. Okul müdürü Çağdaş Değirmencioğlu ise Efe'nin başarısının çok uzun soluklu ve planlı bir çalışmanın sonucu olduğunu belirterek, öğrencisini tebrik etti.

 

17-07-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş