Arama sonuçları

LGS şampiyonu Yiğit Emre doktor olacak

LGS şampiyonu Yiğit Emre doktor olacak

LGS şampiyonu Yiğit Emre doktor olacak. Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) tam yapan 181 öğrenciden biri de Yiğit Emre Yıldırıl oldu, Yiğit Emre Yıldırım, Sivas'ın gururu oldu

Mevlana Vali Zübeyir Kemelek Ortaokulu öğrencisi Yiğit Emre Yıldırım, LGS'de tüm soruları cevaplayarak Türkiye birincileri listesine girdi. 

Yıldırım, gazetecilere, başarısında ailesinin katkısının büyük olduğunu söyledi. 

Sivas'ta açılan kurslara katılarak kendisini geliştirdiğini belirten Yıldırım, kursların açılmasında emeği olan Sivas Valisi Salih Ayhan ile Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı'ya teşekkür etti. 

LGS ŞAMPİYONU YİĞİT EMRE DOKTOR OLACAK

Üniversite sınavında da derece yapmayı hedeflediğini dile getiren Yıldırım, şöyle dedi:

 "Tıp okumak istiyorum, pandemi süreci sınava hazırlanmamda beni etkiledi. Her ne kadar okuldaki kadar olmasa da evde de rahat rahat çalışmalarımı yürüttüm. Gerek canlı dersler olsun gerek evdeki eğitimler olsun daha sonra hocalarımın EBA'dan verdiği dersler olsun bu destekler okulu aratmadı." Sınava girecek öğrencilere tavsiyelerde bulunan Yıldırım, "Hiç korkmasınlar, heyecanlanmasınlar. Sınav kitapçığındaki soruları gördükleri anda sınava odaklansınlar" dedi. Okul Müdürü Yıldıran Yıldırım, başarısından dolayı öğrencisini kutladı ve bisiklet hediye etti.

 

17-07-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş