Arama sonuçları

Lise öğrencilerine ‘günlük yaşam becerileri’

Lise öğrencilerine ‘günlük yaşam becerileri’

Lise öğrencilerine ‘günlük yaşam becerileri’. MEF Okulları, bireyin her alanda yetkin olabilmesi, ailesinden uzaktayken de tek başına hayatını idame ettirebilmesi ve gerçek hayata tam anlamıyla adım atabilmesi için “Günlük Yaşam Becerileri” Programı geliştirdi

Eğitim tarihinin en başarılı  uygulaması olan “Köy enstitüleri” felsefesinden esinlenerek 5 yıl önce hazırlanan programla okullarda yaparak, yaşayarak öğrenme ilkesine uygun olarak atölyeler düzenleniyor. Ulus ve Bahçeşehir kampuslarında  hafta gerçekleşen atölyelerde bu güne kadar 500’den fazla öğrenci eğitim aldı.

 

LİSE ÖĞRENCİLERİNE ‘GÜNLÜK YAŞAM BECERİLERİ’  

 

Yaşamın her alanında karşılaşılabilecek güçlükler karşısında çeşitli becerilerin öğrenilmesi yoluyla gelişim ve değişim sağlamaya yönelik başlatılan “Günlük Yaşam Becerileri” Programı’nda yer alan bazı atölyeler şöyle:

Marangozluk İşleri, Çay-Kahve Yapımı, Ütü Atölyesi, Tesisat-Boya-Badana, Elektrik-Elektronik, İlk Yardım, Araba Bakımı, Dikiş Atölyesi, Bahçıvanlık, Mesleki Karar Verme, Değerlerim ve Ben, Mutfak Atölyesi, Adab-ı Muaşeret Kuralları.

25-02-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş