Arama sonuçları

Lise öğrencilerine yönelik 'Kariyer Günleri' etkinliği düzenlendi

Lise öğrencilerine yönelik 'Kariyer Günleri' etkinliği düzenlendi

Trakya Üniversitesi'nin (TÜ) sosyal sorumluluk ve topluma hizmet çalışmaları kapsamında Kariyer Merkezi ile Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Kariyer Merkezi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi etkinliklerle üniversite öncesi öğrencilerin kariyer gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor. 

Trakya Üniversitesi'nin farklı bölümlerinden, alanında uzman pek çok akademisyenin katkı sağladığı etkinlikte, çeşitli bölümler ile bu bölümlerdeki kariyer fırsatları hakkında bilgiler paylaşıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kenan Terzioğlu, öğrencilerin kariyer planlarına katkı sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Öğrencilere yönelik çalışmaların süreceğini aktaran Terzioğlu, "Kariyer Merkezi ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle kariyer tercihi yapacak öğrencilerin kariyer planlarına katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sosyal sorumluluk bilinci ile sadece üniversite öğrencilerinin değil üniversite öncesi gençlerin kariyer gelişimlerine dokunabildiğimiz kariyer etkinliklerine katkı sağlayan üniversitemiz akademisyenlerine ve değerli iş birlikleri için Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

29-07-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş