Arama sonuçları

Malatya'da 27 Mart'ta 8 ilçede eğitim öğretim yeniden başlayacak

Malatya'da 27 Mart'ta 8 ilçede eğitim öğretim yeniden başlayacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremler nedeniyle Malatya'da 8 ilçede eğitim öğretime 27 Mart'ta yeniden başlanacak.

İl Milli Eğitimi Müdürlüğü'nden yapılana açıklamaya göre İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, eğitim ve öğretimini yeniden başlayacağı Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret etti.

Özdemir 27 Mart’ta eğitim öğretim faaliyetlerinin başlayacağı Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde ziyaret ederek Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile okullarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Özdemir, Arapkir, Arguvan, Hekimhan, Pütürge, Doğanyol, Kale, Yazıhan ve Darende ilçelerinde eğitim ve öğretime başlanacağını belirterek, şöyle dedi: "Depremin ilk haftalarından bu yana tüm imkanlarımızı seferber ederek, çocuklarımızın psikolojik olarak kendilerini iyi hissetmeleri için çalışmalar yaptık. 8 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için Destekleme ve Yetiştirme Kurs Merkezlerimizi açmaya başladık. Şu anda Malatya genelinde 101 alandaeğitim öğretimi sürdürüyoruz. Okul öncesinden başlayarak, lise son sınıfa kadar öğrencilerimiz eğitim öğretime devam etmektedir. 27 Mart’ta 8 ilçemizde eğitim öğretime tam olarak başlamayı planlıyoruz. Çocuklarımızın eğitiminin kesintisiz sürmesi için var gücümüzle çalışıyoruz."

24-03-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş