Arama sonuçları

Maltepe Üniversitesi’ne ‘güvenli kampus’ belgesi

Maltepe Üniversitesi’ne ‘güvenli kampus’ belgesi

Marmara Üniversitesi, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “Küresel Salgın Bağlamında Güvenli Kampüs Belgesi” aldı. YÖK ve TSE’nin işbirliğinde hazırlanan “Küresel Salgın Bağlamında Yükseköğretim Kurumlarında Sağlıklı ve Temiz Ortamların Geliştirilmesi Kılavuzu”nda yer alan tüm koşulları yerine getiren Maltepe Üniversitesi, yapılan incelemelerin ardından TSE tarafından verilen belgeyi almaya hak kazandı.

KAMPUSUM GÜVENLİ VE TEMİZ

Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Korona Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Betül Çotuksöken, eğitim-öğretimin aksamaması amacıyla pandemi döneminde sağlıkla ilgili tüm önlemleri en üst düzeyde aldıklarını söyledi. Çotuksöken şöyle dedi:

“Güvenli Kampüs Belgesi, eğitim alma hakkını yükseköğretim düzeyinde ve yaşam boyu eğitim anlayışıyla koruyan ve geliştiren Maltepe Üniversitesi’nin öğrencilerine ve ailelerine, iç ve dış paydaşlarına, akademik ve idari tüm çalışanlarına, ailelerine tam anlamıyla, her bakımdan güvenilir, sağlıklı, huzurlu bir ortam yarattığının onaylandığını gösteriyor.”

 

  

 

 

14-03-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş