Arama sonuçları

MEB vazgeçti, öğretmenlerin mesleki çalışmaları çevrim içi yapılacak

MEB vazgeçti, öğretmenlerin mesleki çalışmaları çevrim içi yapılacak

MEB vazgeçti, öğretmenlerin mesleki çalışmaları çevrim içi yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), öğretmenlerin katılacağı haziran mesleki çalışma dönemi faaliyetlerinin, uzaktan çevrim içi öğretim ortamlarında yürütüleceği açıklandı. 

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Twitter'dan tüm öğretmen ve okul yöneticilerinin katılacağı 22-30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek mesleki çalışma dönemine ilişkin açıklama yaptı.

MEB VAZGEÇTİ, ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ ÇALIŞMALARI ÇEVRİM İÇİ YAPILACAK

Haziran mesleki çalışma dönemi faaliyetlerinin uzaktan çevrim içi öğretim ortamlarında yürütüleceğini bildiren Safran, tüm yönetici ve öğretmenlere başarılar diledi. 

YÜZ YÜZE OLACAK DEMİŞTİ

Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), normalleşme süreci kapsamında 1 milyona yakın öğretmenin yaz dönemi mesleki çalışmaları için takvim belirlenmişti. Buna göre  göre bu çalışmaların, 22-30 Haziran'da yüz yüze ve çevrimiçi olarak düzenlenmesi kararlaştırılmıştı. Ancak pandemi koşullarında 1 milyon öğretmenin yüz yüze eğitim alacak olması eleştirilmişti. Bu eleştiriler üzerine MEB, bu kararı çevrim içi olarak değiştirdi.

Bu kararla birlikte öğretmenler okula gitmek zorunda kalmayacak.

17-06-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş