Arama sonuçları

Meslek lisesi öğrencileri 54 okula kütüphane yaptı

Meslek lisesi öğrencileri 54 okula kütüphane yaptı

Karabük'te "Kütüphanesiz Okul Kalmasın" projesi kapsamında 54 okul, meslek lisesi öğrencilerinin ürettiği malzemelerle kütüphaneye kavuştu.

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan, Milli Eğitim Bakanlığı'nca Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje doğrultusunda atölyede ürettikleri malzemelerle Karabük merkez ve köy okullarının kütüphanelerini oluşturmaya devam ediyor.

Vali Fuat Gürel, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Üngören ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Tülümen ile devam eden imalat çalışmalarını yerinde inceleyerek alan şeflerinden bilgi aldı.

"ÇOCUKLARIMIZ KÜTÜPHANELERİNE KAVUŞTU"

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin adeta fabrika gibi çalıştığına işaret eden Gürel, "İlimizde 54 okulumuzda kütüphane bulunmuyordu. Lisemizde gerçekleştirilen hummalı çalışmalar neticesinde çocuklarımız kütüphanelerine kavuştu. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

17-12-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş