Arama sonuçları

Milli Eğitim Bakanı Özer, Adıyaman'da eğitim istişare toplantısına katıldı

Milli Eğitim Bakanı Özer, Adıyaman'da eğitim istişare toplantısına katıldı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adıyaman'da yürütülen eğitim faaliyetleri ve 27 Mart'ta başlatılması planlanan eğitim öğretim sürecine ilişkin istişare toplantısına başkanlık etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre toplantıya Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın ve İbrahim Halil Fırat, Milli Eğitim Bakan Yardımcıları Petek Aşkar ve Sadri Şensoy, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç, Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Gelen ve Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

KESİNTİYE UĞRAMADAN

Milli Eğitim Bakanı Özer, toplantıya ilişkin, şöyle dedi: "Adıyaman'da 27 Mart'ta başlatmayı planladığımızeğitim öğretim süreçlerine yönelik ilçe müdürlerimizle istişare toplantımızı yaptık. Deprem bölgesindeki evlatlarımızın eğitimlerinin kesintiye uğramadan devamı için eğitim ailemizle tek yürek halindeyiz."

16-03-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş