Arama sonuçları

Milli Eğitim Bakanı Özer seçim bölgesinde: Hangi vaatler veriliyor?

Milli Eğitim Bakanı Özer seçim bölgesinde: Hangi vaatler veriliyor?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖzerAKP Ordu  Kabataş İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Özer, burada yaptığı konuşmada, 20 yılda AK Parti iktidarında yapılan hizmetlerden Ordu'nun da nasibini aldığını söyledi.  Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu'da yapılan milletvekili aday tanıtım toplantısındaki telefon görüşmesinde Ordu'nun bir eğitim kenti olması yönünde mesaj verdiğini anımsatarak, şöyle dedi:  "Benim de bu sürece daha fazla destek olmamı istedi ve 2023 yılındaki Ordu'nun merkez ve tüm ilçelerinin eğitim yatırımı 491 milyar liraydı, biz bu yatırıma 1,5 milyar lira ilave ettik ve 2 milyar liraya çıkardık."

YENİ OKULLAR, İLAVE YURTLAR

Bu yatırımdan Kabataş'ın da nasibini aldığını aktaran Özer, ilçeye yeni okullar, yeni ilave yurtlar ve pansiyonlar yapılacağını, Kabataş'ın hiçbir sorununun kalmayacağını kaydetti.

Özer, bu seçimi sadece Türkiye'nin değil, dünyanın izlediğine dikkati çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye sıradan bir ülke değil, sadece bölgesinde değil dünyada aktör olan ve her geçen gün de aktör olma potansiyeli yükselen bir ülke. En önemlisi Türkiye mazlumların sesi olan bir ülke. Tüm dünyanın mazlumları şu an Türkiye'ye bakıyor. Onun için istikametten ayrılmadan, yoldan ayrılmadan Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı yaparak Cumhur İttifakı ile birlikte inşallah yolumuza yürümeye devam edeceğiz. . Bu hikaye sadece Cumhurbaşkanımızın hikayesi değil, bu hikaye bizim hikayemiz, bu halkın hikayesi, bu hikaye yerli ve milli bir hikaye."

20-04-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş