Arama sonuçları

Öğrenci ve velilere yönelik yeni eğitim modeli

Öğrenci ve velilere yönelik yeni eğitim modeli

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap Erdoğan, 3-10 yaşlarındaki çocuklar için okul dışında kaliteli zaman geçirebilmeyi öngören eğitim modeli geliştirdiğini söyledi.

Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı'nda (ATAP) şirketi de bulunan Erdoğan, yaptığı açıklamada, 3-10 yaş grubu çocukların hafta sonları okul dışında ebeveynleriyle kaliteli zaman geçirebileceği "Papaya After School"u geliştirdiklerini duyurdu.

HAFTA SONU MOLA EVİ

Erdoğan, hafta sonları çocukların istedikleri saat aralığında kalabilecekleri, sosyal etkileşim kurabilecekleri, nitelikli ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri, ev ödevlerini kolaylıkla yapabilecekleri bir mola evi tasarladıklarını belirtti. Erdoğan, modeli şöyle tanıtttı: "Papaya özellikle yoğun çalışan ve sorumluluğun kendisinde olduğu kadın çalışanlara da destek olmayı ve yükünü hafifletmeyi hedefliyor. Çocuklar nitelikli vakit geçirirken aynı zamanda ebeveynler de düşünüldü ve bir ebeveyn dinlenme alanı da kurumda hazırlandı. Deneyim sahibi ve özverili bir kadroyla hizmet sunuluyor."

08-12-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş