Arama sonuçları

Öğrenciye tablet desteği sürüyor

Öğrenciye tablet desteği sürüyor

Öğrenciye tablet desteği sürüyor. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), uzaktan eğitim sürecinde erişim sorunu yaşayan öğrencilere ulaştırılmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 60 tablet bilgisayar desteğinde bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında Silifke TSO tarafından temin edilen 60 klavyeli tablet bilgisayar, öğrencilere dağıtılmak üzere Kaymakam Namık Kemal Nazlı ile Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi’ye teslim edildi.

Kaymakam Nazlı, toplantı salonunda düzenlenen törende, geleceğin teminatı çocuklar için eğitime yapılan her türlü yatırımın insana yapılmış yatırım olduğunu belirtti.

Yüz yüze eğitime ara verildiği bu dönemde TOBB ve Silifke TSO'nun öğrencileri unutmadığını kaydeden Nazlı, "Belirlenen ihtiyaç sahibi 60 öğrencimize tablet hediye edip eğitime verdikleri destek ve  geleceğe yaptıkları güzel yatırım için oda başkanı Nurettin Kaynar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Oda başkanı Kaynar da hiçbir çocuğun eğitimden mahrum kalmasını istemediklerini belirtti.

MUĞLA'DA ÖĞRENCİLERE TABLET HEDİYE EDİLDİ

Muğla'da, Menteşe Belediyesince 110 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi.

Menteşe Belediyesi, interneti ve bilgisayarı olmayan öğrenciler için kampanya başlattı.

Kampanyada temin edilen 110 tablet bilgisayar, Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.

Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yaptıkğı açıklamada, kampanya kapsamında kendilerine ulaşan 110 talebi hemen değerlendirmeye aldıklarını söyledi.

Uzaktan eğitimin devam ettiği süreçte çocukların uzaktan eğitime erişmede herhangi bir zorluk yaşamaması için çalıştıklarını belirten Gümüş, "Çocuklarımız geleceğimiz. Onların eğitimli, bilinçli, Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkan aydın bireyler olarak yetişmeleri için eğitimlerine destek olmaya devam edeceğiz." dedi.

Öğrenciler ve veliler hediye edilen tabletler için teşekkür etti.

12-01-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş