Arama sonuçları

Öğretmeni yerde sürüklemek olmaz

Öğretmeni yerde sürüklemek olmaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Samsun’da Bafra Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen grup toplantısında konuştu.  Kılıçdaroğlu, özel okul öğretmenlerine yönelik şiddete değindi. Öğretmenlerin hak talebinde bulunduklarını anımsatan Kılıçdaroğlu, şöyle dedi:

ÖĞRETMENLER HAK TALEBİNDE BULUNUYOR

"Adaletin olmadığı bir yerde devleti ayakta tutamayız. Öğretmenler hak talebinde bulunuyor. Öğretmenler yerde sürükleniyor, olmaz. Öğretmeni yerde sürüklemek olmaz. Öğretmen başımızın tacıdır, hangi görüşten olursa olsun, bütün evlatlarımızı yetiştiren kişidir. 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' diyorsa Hz. Ali, o zaman biz öğretmenlere değer vermek zorundayız. Sevgili Peygamberimiz, 'İlim Çin'de bile olsa gidin öğrenin' diyorsa ve o öğretmen Çin'de değil, komşumuz ve bizim evladımızı yetiştiriyorsa ona saygı duymak zorundayız. Öğretmen bir topluma sınıf atlatan en önemli aktördür.

" Kırmızı iki çizgilerinin bayrak ve vatan olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, "Bayrak ve vatan konusunda sorunu olmayan herkesin başımın üstünde yeri var" ifadesini kullandı.

31-08-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş