Arama sonuçları

Okullara destek için Covid-19 Salgın Yönetim Destek Merkezi kuruldu

Okullara destek için Covid-19 Salgın Yönetim Destek Merkezi kuruldu

Yüz yüze eğitimin bir kez daha kesintiye uğramaması için çalışan Milli Eğitim Bakanlığı, okullardaki tedbirler ile olası temas veya vaka durumunda izlenecek yolların takibi için Covid-19 Salgın Yönetim Destek Merkezi kurdu.

Öğretmen ve yöneticiler, desteğe ihtiyaç duyduklarında Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi'nin  (MEBİM) 444 0 632 numaralı telefonunu arayabilecek.

Covid-19 ile ilgili alınan tedbirlerin takibi, olası vaka ve temas durumlarında izlenecek yol konusunda okullara destek olmak amacıyla MEBİM bünyesinde Covid-19 Salgın Yönetim Destek Merkezi oluşturuldu. 

ÖĞRETMENLER VE YÖNETİCİLER YARDIM VE YÖNLENDİRME ALABİLECEK

Yarından itibaren devreye alınacak Merkez, okullardan gelecek çağrılara anında cevap vererek gerekli yardım ve yönlendirmeyi yapacak. 

Öğretmen ve yöneticiler,  MEBİM’in 444 0 632 numaralı telefonunu arayacak. MEBİM okullardan gelen çağrıları otomatik olarak Covid-19 Merkezine yönlendirecek. Yardım talep edilen konuya göre Merkez; daha önce hazırlanan rehber, kılavuz ve algoritma uyarınca gereken yardım ve yönlendirmeyi yapacak. İhtiyaç hâinde Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki Covid-19 Danışma Kurulu'nun da görüşleri alınacak.

05-09-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş