Arama sonuçları

Ordu Üniversitesi'nde gençlik ofisi oluşturulacak

Ordu Üniversitesi'nde gençlik ofisi oluşturulacak

Ordu Üniversitesi (ODÜ) ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında gençlik ofisi, kültür, sanat, spor, ve eğitime yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, protokol kapsamında, Cumhuriyet Yerleşkesi'ndeki eski idari binanın belirlenen bir kısmının gençlik ofisi olarak kullanılabilmesi ve her iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek proje, etkinlik ve faaliyetler ile verimliliğin artırılması hedefleniyor.

GENÇLİK OFİSİ KURULUYOR

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, üniversitede 20 bin dolayında öğrenci olduğunu ve öğrencilere hitap eden, geldiklerinde rahat bir ortamda zaman geçirebilecekleri, dinlenebilecekleri, sosyalleşebilecekleri bir mekan yaptıklarını belirtti.

Bu kapsamda üniversite yerleşkesinin eski idari binasında gençlere yetebilecek büyüklükte bir alanı Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde il müdürlüğüne tahsis ettiklerini aktaran Akdoğan, üniversitenin dış paydaşları ile olan iş birliklerine her geçen gün bir yenisini eklemeye devam edeceğini kaydetti.

Akdoğan, bu protokolün öğrenciler, üniversite ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına hayırlı olmasını temenni etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ise protokol ile üniversitede öğrenim gören öğrencilerin sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunabileceği yeni bir alan oluşturulacağını anlattı.

14-04-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş