Arama sonuçları

Özel okulları konuşuyoruz: Telafi eğitimi var mı? Ücret iadesi olacak mı?

Özel okulları konuşuyoruz: Telafi eğitimi var mı? Ücret iadesi olacak mı?

Özel okulları konuşuyoruz: Telafi eğitimi var mı? Ücret iadesi olacak mı? 23 Mart’tan bu yana uzaktan eğitim sürdüren özel okullarda telafi eğitimi nasıl yapılacak? Telafi eğitimi olmazsa ücretler geri ödenecek mi?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) koronavirüs salgını (Kovid-19) yüzünden 23 Mart’tan itibaren başlattığı uzaktan eğitim özel okullarda da sürüyor. Yaklaşık 1.5 milyon öğrencinin öğrenim gördüğü özel okullarla ilgili en büyük tartışma ise ödenen ücretlerini geri alınıp alınmayacağı, telafi eğitim telafi eğitiminin ne zaman ve nasıl yapılacağı.

ÖZEL OKULLARDA TELAFİ EĞİTİMİ VAR MI? ÜCRET İADESİ OLACAK MI?

Yükseköğretimde değişiklikler içiren torba yasanın içinde Milli Eğitim Bakanlığı’nı ilgilendiren maddeler de yer aldı. Bunlardan biri de yaz telafi eğitimi. Özel okullarda bu eğitimin nasıl yapılacağı merak konusu.

Telafi eğitimi ne zaman yapılacak? Telafi eğitimi yapmayan özel okul velilere ücret ödeyecek mi? Okullar açık olmadığına göre uzaktan eğitimin ücreti de okula gidilen zamanla aynı mı olmalı? Ödenen yemek ve servis ücretleri ne olacak?

Tüm bu soruların ve daha fazlasının yanıtını ise 19 Nisan Pazar günü saat 17.00’de Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal ile konuşacağız ve sorularınızı yanıtlayacağız.

18-04-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş