Arama sonuçları

Rektör Prof. Dr. Tabakoğlu lisansüstü eğitimi alan uluslararası öğrencilerle buluştu

Rektör Prof. Dr. Tabakoğlu lisansüstü eğitimi alan uluslararası öğrencilerle buluştu

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, lisansüstü eğitimi alan uluslararası öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Sosyal Bilimler Enstitüsü'nce "Misafir Öğrenci Buluşması" etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte öğrencilerle sohbet eden Rektör Tabakoğlu, üniversitenin tüm imkanlarıyla uluslararası öğrencilerin yanında olduğunu belirtti.

Üniversitenin binlerce uluslararası öğrenciye ev sahipliği yaptığını aktaran Tabakoğlu, şunları kaydetti:

"Sizler bizim sadece öğrencilerimiz değil aynı zamanda mirasçılarımızsınız. Bizim ülkelerinizdeki gönül elçilerimizsiniz, gücümüzsünüz. Orada elde edeceğiniz başarılar, ülkenizin kalkınmasına yönelik hayata geçirdiğiniz projeler bizlerin de gurur ve mutluluk kaynağı olacaktır. 

Gönüllere atılacak köprülerin asla yıkılmayacağını bildiğimiz için Türkiye ve ülkeleriniz arasında gönül köprüleri kuruyoruz. Sizler bizim evlatlarımızsınız. Trakya Üniversitesi ve şahsi olarak her konuda yanınızdayız ve yardımcınızız."

Enstitü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan ise uluslararası öğrencileri yabancı değil misafir olarak gördüklerini, öğrencilerin gelecek planlarında hakkında fikir sahibi olmak için bir araya geldiklerini ifade etti.

Etkinliğe, Rektör Yardımcısı ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, akademisyen ve öğrenciler katıldı.

02-06-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş