Arama sonuçları

Sağlık Bakanı Koca'dan YKS adaylarının ailelerine uyarı: Uzakta bekleyin

Sağlık Bakanı Koca'dan YKS adaylarının ailelerine uyarı: Uzakta bekleyin

Sağlık Bakanı Koca'dan YKS adaylarının ailelerine uyarı: Uzakta bekleyin. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önümüzdeki hafta sonu yapılacak ve yaklaşık 2.5 milyon adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na(YKS) girecek adayların ailerini uyardı. Koca, "Yığılmanın daha az olacağını umuyoruz. Ailelerin sınav merkezinin uzağında beklemelerini, gruplar oluşturmamalarını rica ediyoruz" dedi.

SAĞLIK BAKANI KOCA'DAN YKS ADAYLARININ AİLELERİNE UYARI: UZAKTA BEKLEYİN

Koca, "Sınavın, ne getireceği meçhul bir zamandansa şimdi yapılmasına ilgili kurullar tarafından karar verilmesi doğru görünmektedir" dedi.

Bakan Koca, Tüm hayatın yeniden sağlık kazanmasının, eski temposuna yaklaşmasının vaka sayılarının kontrol altında tutulmasına bağlı olduğunu kaydetti.

VAKA SAYILARI NE OLDU?

Koronavirüs vaka sayılarını da açıklayan Bakan Koca, Türkiye'de son 24 saatte 1492 kişiye Kovid-19 tanısı konulduğunu, 24 kişinin hayatını kaybettiğini ve toplam vaka sayısının 191 bin 657, can kaybının ise  5 bin 25 olduğunu açıkladı.

Koca, Türkiye'de son 24 saatte 1386 kişinin daha iyileşmesiyle Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısının da 164 bin 234 olduğunu söyledi.

24-06-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş