Arama sonuçları

Selçuk: Tam kapanma yüz yüze eğitime başlayabilmemiz için bir umut

Selçuk: Tam kapanma yüz yüze eğitime başlayabilmemiz için bir umut

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında alınan tam kapanma kararının yüz yüze eğitime başlabilmek için bir umut olduğunu söyledi.

Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıkladığı 29 Nisan-17 Mayıs tarihlerini kapsayan tam kapanma kararı ile ilgili sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yaptı.

YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN BİR UMUT

Selçuk şöyle dedi: "Bugün alınan tam kapanma kararı, bayramdan sonraki günlerde okullarımızda yüz yüze eğitime başlayabilmemize bir umuttur. Tüm imkânlarımızla öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin yanındayız. Sağlığımıza dikkat edip, tedbirlerimizle uzaktan eğitime sıkıca tutunalım."

YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA, SINAVLARA ERTELEME

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı zamanda anaokulu, kreş, 8'inci ve 12'nci sınıflar dahil, tüm kurumlarda yüz yüze eğitime ara verileceğini ve tüm sınavların da erteleneceğini açıklamıştı. MEB yaptığı açıklamada şu bilgilere yer vermişti:

"Resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime geçilmiştir. Uygulama, 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19.00’dan itibaren başlayacaktır.

Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelenmiştir."

 

26-04-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş