Arama sonuçları

Selçuk'tan uyarı var: Bir kişinin sorumluluğu binleri etkiliyor

Selçuk'tan uyarı var: Bir kişinin sorumluluğu binleri etkiliyor

Yüz yüze eğitime geçiş illerin risk haritasına göre belirleniyor olsa da tüm illerde okul öncesi, ilkokul, 8 ve 12'ler yüz yüze eğitimde. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, da yüz yüze eğitim ile ilgili uyarılarda bulundu. Selçuk, "Bir kişinin taktığı maske, aldığı tedbir, koruduğu sosyal mesafe, o ildeki çocukların eğitim hayatını ve bu ülkenin geleceğini etkiliyor. Güne bu bilinç ve farkındalıkla başlayalım" dedi. 
Bakan Selçuk, sosyal medya hesaplarından, ülke genelinde yüz yüze eğitime başlanması dolayısıyla değerlendirmelerde bulundu. 

HEP 'OKULLARI BERABER AÇACAĞIZ' DEMİŞTİK

"Sevgili velilerimiz ve çocuklarla iletişim kuran herkes" ifadesiyle başladığı paylaşımında, öğrenci mevcudunun büyük bir kısmının bugün yüz yüze eğitime başladığını belirten Selçuk, şunları kaydetti:

"Gerekli tedbirler alındı, kontroller yapıldı ve okullarımız yüz yüze eğitime başlamak için hazırlandı. Hatırlarsanız, hep 'okulları birlikte açacağız' demiştik ve şu an, tam da bunu yaşıyoruz. İllerimizde yüz yüze eğitime geçme kararı, Sağlık Bakanlığından gelen vaka sayısı bilgilerine göre alındı. Bazı illerimizdeki öğrencilerimiz, tüm kademelerde yüz yüze eğitime başlarken bazı illerimiz önemli ölçüde uzaktan eğitimle devam ediyor.

BİR KİŞİNİN SORUMLULUĞU BİNLERİ ETKİLİYOR

Bir kişinin sorumluluğunun, binleri etkilediğini hep söyledik. Bugün geldiğimiz nokta, bunu bir kez daha gösteriyor. Bir kişinin taktığı maske, aldığı tedbir, koruduğu sosyal mesafe o ildeki çocukların eğitim hayatını ve bu ülkenin geleceğini etkiliyor. Güne bu bilinç ve farkındalıkla başlayalım."

02-03-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş