Arama sonuçları

SEV Amerikan Koleji’nin Müdürü Dr. Akın Metli oldu

SEV Amerikan Koleji’nin Müdürü Dr. Akın Metli oldu

Sağlık ve Eğitim Vakfı’na (SEV) bağlı SEV Amerikan Koleji’nin (SAC) yeni müdürü Dr. Akın Metli oldu. Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir Amerikan Koleji ve Tarsus Amerikan Koleji ile kardeş okul olan SAC’nin Okul Müdürlüğü görevine 2021-22 eğitim ve öğretim yılı itibarıyla Dr. Akın Metli atandı.

Bilkent Erzurum Laboratuvar Okulu’nda (BELS) dokuz yıl BELS Lise Müdürü olarak görev yapan ve Metli, iki asra uzanan köklü bir tarih ve tecrübeye sahip Sağlık ve Eğitim Vakfı’na katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

DENEYİMLİ EĞİTİMCİ

2021-22 eğitim ve öğretim yılı itibarıyla SAC Okul Müdürlüğü görevine atanan Dr. Akın Metli, CIS Okul Değerlendiricisi, IBDP Çalıştay Lideri ve IB Okul Değerlendiricisi unvanlarına sahip deneyimli bir eğitimci.

Uluslararası müfredat sağlayan Bilkent Erzurum Laboratuvar Okulu’nda (BELS) İngilizce öğretmenliği, Zümre Başkanlığı, Uluslararası Program Koordinatörlüğü ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu, dokuz yıl BELS Lise Müdürü olarak görev yaptı. Akademik dergilerde pek çok uluslararası yayını, konferans sunumları olan Dr. Metli, aynı zamanda IB ve farklı konularda eğitim alanında ödüllerin de sahibi. Dr. Metli’nin ayrıca aralarında, CIS, IGCSE, PGCE, CELTA, IBDP olmak üzere (İngilizce öğretmenliği, koordinatörlüğü, program liderliği, TOK vb.) çeşitli konularda Cambridge Üniversitesi ve Iowa Devlet Üniversitesi gibi kurumlardan sertifikaları ve uzmanlığı bulunuyor.

 

 

12-09-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş