Arama sonuçları

Son 4 ayda 14 festival iptal edildi

Son 4 ayda 14 festival iptal edildi

Son aylarda peş peşe gelen festival iptallerine bir yenisi daha eklendi. Muğla Valiliği, Fethiye’de 1-4 Eylül tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Milyonfest’i yasakladı. Festival iptaline en çok gericiler sevinirken, Müdafaa-i İslam Hareketi isimli oluşuma yakın bir hesaptan, dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, ekonomik krizin günden güne derinleştiği ve hayat pahalılığının günden güne arttığı Türkiye'de, AKP iktidarının yaşam tarzına müdahale politikaları tüm hızıyla devam ediyor.

Son olarak, Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle 1-2-3-4 Eylül 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan Milyonfest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi.

Milyonfest Fethiye'ye bu sene 16 ünlü sanatçının katılımı planlanmıştı.

"İDARİ MAHKEMEYE BAŞVURACAĞIZ"

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Milyonfest Fethiye'nin iptal edilmesine ilişkin şunları söyledi: “Bu yıl yine çok güzel projelerimiz vardı. Ama sabah valilikten aldığımız bir haberle üzüldük. Gençlerimizi İnlice Plajı’nda 16 sanatçıyla buluşturacağımız Milyonfest, valilik tarafından iptal edildi. Gerekçesi yok. Biz idari mahkemeye başvuracağız. Kendilerine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor. Ama Fethiye Belediyesi’nin İnlice Plajı’ndaki yapacağı konser iptal ediliyor. Bunu gençlerimizin takdirine sunuyorum.”

EN ÇOK GERİCİLER SEVİNDİ: SONUÇ ALDIĞIMIZ 14. FESTİVAL

Milyonfest Fethiye'nin iptal edilmesine, en çok gerici gruplar sevindi. Sosyal medyada, çeşitli cemaatlere yakınlığıyla bilinen birçok hesap, söz konusu kararı sevinçle karşıladı.

Twitter'da 'Erdem Özveren' isimli kullanıcının paylaşımı da 'sevinç' paylaşımlarından biri oldu. 

Söz konusu paylaşımda, "Muğla Valiliği 'Milyon Fest' isimli ahlaksız festivali iptal etti. Böylelikle Eskişehir 'de kamuoyu oluşturup sonuç aldığımız ve emsal karar uygulanan 14. etkinlik oldu" ifadeleri kullanıldı.

25-08-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş