Arama sonuçları

Spor kulübünden başarı geldi

Spor kulübünden başarı geldi

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Spor Kulübü Triatlon Takımı "İBB Su Sporları Festivali’nde’’ altın, gümüş ve bronz madalya kazanırken, Minik Yüzme Takımı da Heybeliada Su Sporları Kulübünde gerçekleştirilen müsabakalardan 4 altın, 7 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı.

Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra spor, sanat ve bilim alanlarındaki gelişimlerini de destekleyen İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, Spor Kulübü ile katıldığı farklı yaş grupları ve alanlardaki müsabakalarda madalyalar kazandı.

MADALYALARLA DÖNDÜLER

İBB Su Sporları Festivali’ne katılan İTÜ GVO Spor Kulübü’nün başarılı triathletleri, 250 sporcunun mücadele ettiği festivaldeki Aquathlon müsabakalarında farklı yaş grupları ve genel klasmanda altın, gümüş ve bronz madalya kazanarak dereceye girdi.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları’nın yüzücüleri ise 13 kulüp ve 200’e yakın sporcunun katılımıyla Heybeliada Su Sporları Kulübü’nde gerçekleştirilen İstanbul İli 7-8 Yaş Yaza Merhaba ve 9 Yaş Kabotaj Bayramı Müsabakası’nda kazandıkları 4 altın, 7 gümüş ve 5 bronz madalya olmak üzere toplamda 16 madalya aldı.

İTÜ GVO Spor Kulübü Başkanı Nevzat Özkök,  “Hedefimiz okulumuz öğrencilerinin başarılarıyla örnek olarak, her yaştaki öğrenciye su sporlarını sevdirmek ve akademik çalışmalarını sporun verdiği disiplinle desteklemek” dedi.

 

28-07-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş