Arama sonuçları

Sürdürülebilir gelecek inşa etme konusunda endişeler artıyor

Sürdürülebilir gelecek inşa etme konusunda endişeler artıyor

Samsung Electronics Ses ve Görüntü Sistemleri İş Birimi Başkanı Jong-Hee (JH) sürdürülebilir bir gelecek inşa etme konusundaki endişelerin giderek arttığını vurguladı. 5-8 Ocak 2023 tarihlerinde ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2023’e teknoloji firmaları katılacak. 
Han, dünyanın en prestijli teknoloji fuarı CES 2023 öncesi, sürdürülebilirlik ve inovasyon odağında hayata geçirecekleri planları aktardı. Han, tüm sektörlerin pandemi ve küresel ekonominin belirsizliklerinin getirdiği zorluklarla karşı karşıya olduklarını söyleyerek, şunları dile getirdi: 

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK

“Artık teknolojiden piyasalara veya tüketicilere uzanan her konuda değişimin devam ettiği, bilinmeyen sularda yol almak zorundayız. Tüketici elektroniği, bilgi ve iletişim teknolojilerinin küresel lideri olarak, kullanıcılara bireysel anlamda değer katan ve onları geliştiren yeni deneyimler sunma sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz. İşte bu nedenle Samsung olarak, sürdürülebilir inovasyonu faaliyetlerimizin temel değeri ve en önemli unsuru olarak belirledik. Ocak ayında gerçekleştirilecek CES 2023 etkinliğinde de ‘Birbirine Bağlı Dünyamıza Rahatlık Getirme’ söylemiyle yola çıktığımız planlarımızı ana hatlarıyla sunacağız. Daha sürdürülebilir ve refah dolu bir gelecek inşa etmek için hep birlikte çıkacağımız yolculuğu paylaşacağız.”
Bu yıl eylül ayında açıkladıkları yeni çevre stratejisiyle önemli bir adım attıklarını belirten Han, şunları dile getirdi: “Yeni çevre stratejimizle, ultra düşük güç tüketimine sahip yarı iletkenler (çip) ve enerji verimliliği sağlayan ürünler gibi yenilikçi teknolojilerle ilgili planlarımızı aktardık. Ayrıca, 2050 yılına kadar karbon emisyonumuzu net sıfıra indirme hedefimizi de açıkladık. Yeşil teknoloji startup’larının desteklenmesine yönelik planlar belirlemeyi ve uygulamayı da amaçlıyoruz. Kullanıcılarımızı yalnızca Samsung ürünlerini kullanarak sürdürülebilir bir gelecek inşa etme yönünde teşvik ederek, hiper-bağlantı çağının geleceğini tasarlamaya devam edeceğiz.”

 

20-12-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş